Klub Cinema Beograd

klub cinema beograd

Klub Cinema je jedan od najpoznatijih i najpopularnijih noćnih klubova u Beogradu. Nalazi se u strogom centru grada u neposrednoj blizini Obilićevog venca, Zelenog venca i Knez Mihailove ulice, na Topličinom Vencu u ulici Gračanička br. 18. Inače, u delu grada poznatom po popularnim mestima noćnog života. Klub Cinema je klub u kome su gostovala neka od najpoznatijih imena pop/rock muzičke scene cele stare Jugoslavije. Kao što su Severina, Neverne bebe, Miligram, Nina Badrić, Toni Cetinski, Vlado Georgiev, grupa Kerber, kao i mnogi drugi. Po gostovanjima se vidi da klub Cinema neguje pop/rock muzički pravac sa vrlo kvalitetnim izvođačima i bendovima, a program ima čak 5 dana u nedelji, što ga svrstava u sam vrh ponude noćnog života Beograda.

Enterijerom kluba dominira puno osvetljenih detalja koji se nalaze gotovo na svakom zidu, što klubu daje poseban šmek i dozu originalnosti. Sistemi rasvete i ozvučenja su vrhunskog kvaliteta. U klubu možete konzumirati najraznovrsnija pića, od odličnih koktela pa sve do najekskluzivnijih šampanjaca. Dok su profesionalnost i ljubaznost osoblja, uz sve pomenuto, svakako nešto što će provod u ovom klubu činiti nezaboravnim.

Klub Cinema posećuje isključivo starija populacija gostiju, prosek godina je 25+.

Obzirom na veliku popularnost i veliku posećenost koji ovaj klub uživa, rezervisanje željenog mesta je poželjno dan ili dva ranije. Pogotovo sredom koja je zaštitni znak kluba Cinema. Klub Cinema Beograd

Dobar za:
Biti viđen
Viđanje atraktivnih ljudi
——————————————————————-
OTVARANJE ZIMSKE SEZONE U KLUBU CINEMA JE 2.OKTOBRA, A NASTUPAJU ŽELJKO VASIĆ I FLAMINGOSI!
2.10. Klub Cinema Beograd

NEDELJNI PREGLED DEŠAVANJA U KLUBU CINEMA:

Sreda – 02. oct – Otvaranje zimske sezone – Željko Vasić i Flamingosi
Petak – 04. oct – Ana Bebić i Inspiracija bend
Subota – 05. oct – Milena Vučić i Nenad Ćeranić
Nedelja – 06. oct – RnB i House veče
(program je podložan izmenama, pa vam savetujemo da za aktuelni program posetite našu stranicu DEŠAVANJA)
——————————————————————-
Adresa: Gračanička 18

Sve informacije o gostovanjima u klubu Cinema i ostalim kafanama i klubovima u Beogradu možete dobiti na sajtu www.bgklubovi.com i preko našeg call centra na telefon 065/ 670 5440.

Besplatne rezervacije: 065 670 5440 ili putem našeg online servisa

——————————————————————-
SLIKE KLUBA
Powered by PuzzleDesigns